Allmänspecialisten LH

Skåne län

Information

Allmänspecialisten LH hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Allmänspecialisten LH finns. I Vellinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Allmänspecialisten LH tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Allmänspecialisten LH har haft sedan 2006-11-02. Allmänspecialisten LH har funnits sedan och 2006-11-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Allmänspecialisten LH så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3400298.

Vellinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Allmänspecialisten LH har idag 490812-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Allmänspecialisten LH

Konsultverksamhet som läkare inom hälso- och sjukvård. Utbildning inom hälso- och sjukvård. Organisationsutveckling inom hälso- och sjukvård.

I Allmänspecialisten LH så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjelm, Lena Ann-Kristin som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .