Bokföringsbyrån All idé A.W

Skåne län

Information

491102-XXXX är organisationsnummer för företaget Bokföringsbyrån All idé A.W. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bokföringsbyrån All idé A.W är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Bokföringsbyrån All idé A.W finns i.

Bokföringsbyrån All idé A.W har varit registrerat sedan 2001-03-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bokföringsbyrån All idé A.W så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bokföringsbyrån All idé A.W är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Bokföringsbyrån All idé A.W är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bokföringsbyrån All idé A.W så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bokföring, reklam, konsultverksamhet inom bouppteckningar, testamente och avtal samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bokföringsbyrån All idé A.W och det är Wiberg, Anette Lise-Lott som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,