Matz Nilsson Allt inom trädgård

Skåne län

Information

Matz Nilsson Allt inom trädgård är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Matz Nilsson Allt inom trädgård finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Matz Nilsson Allt inom trädgård är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-23.

Matz Nilsson Allt inom trädgård som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-10-11. Men sedan 2006-01-13 så har Matz Nilsson Allt inom trädgård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Matz Nilsson Allt inom trädgård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-231917.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Matz Nilsson Allt inom trädgård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Matz Nilsson Allt inom trädgård. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Trädgårdsarbete: skötsel av gräsytor och rabatter, anläggning, stenläggning, trädfällning, beskärning. Design, renovering, underhåll, konsultation.

Firmatecknare för Matz Nilsson Allt inom trädgård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Matz Nilsson Allt inom trädgård och det är följande personer, Nilsson, Mats Nils-Olle som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Matz Nilsson Allt inom trädgård är 500204-XXXX.