DUDDE INVENTOR

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och DUDDE INVENTOR är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och DUDDE INVENTOR är ett av dem. Statusen för DUDDE INVENTOR är att Bolaget är aktivt.

DUDDE INVENTOR är ett Enskild firma och skapades 1988-08-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som DUDDE INVENTOR ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom databranschen såsom utbildning och systematisering, utbildning, reklam och marknadsföring, fotograferings- och inspelningsrörelse. Konsthantverk och presentartiklar. Tillverkning och import av trätofflor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DUDDE INVENTOR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är DUDDE INVENTOR och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med DUDDE INVENTOR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-457977.

.

De som är på något sätt har med DUDDE INVENTOR är Martini, Erik Gustav som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DUDDE INVENTOR har 511112-XXXX som sitt organisationsnummer.