FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN

Skåne län

Information

550503-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN finns i.

FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN har varit registrerat sedan 1986-03-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN är och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är .

Firmatecknare för FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN är följande:

Vill ni komma i kontakt med FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN så kan ni göra det på telefon genom 040-451241 eller genom brev på följande adress:

Fotografering samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FOTOFOLKET MARIE ANDRÉN och det är Andrén, Marie Elisabeth som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,