KGK Historieproduktion

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och KGK Historieproduktion är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KGK Historieproduktion är ett av dem. Statusen för KGK Historieproduktion är att Bolaget är aktivt.

KGK Historieproduktion är ett Enskild firma och skapades 2007-05-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som KGK Historieproduktion ska trivas.

KGK Historieproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verksamheten i bolaget kommer att röra föreläsningar, kurser, rapporter och annan skriftställning med inriktning, på historia och samhälle, riktad mot myndigheter, kommuner och företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KGK Historieproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17.

Idag är KGK Historieproduktion och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med KGK Historieproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-473624.

.

De som är på något sätt har med KGK Historieproduktion är Karlsson, Klas-Göran Ingemar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KGK Historieproduktion har 550604-XXXX som sitt organisationsnummer.