Revisionscenter i Höllviken AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Revisionscenter i Höllviken AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Revisionscenter i Höllviken AB är ett av dem. Statusen för Revisionscenter i Höllviken AB är att Bolaget är aktivt.

Revisionscenter i Höllviken AB är ett Aktiebolag och skapades 1943-02-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Revisionscenter i Höllviken AB ska trivas.

Revisionscenter i Höllviken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva revisions- och redovisningsverksamhet jämte konsultationer i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Revisionscenter i Höllviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13.

Idag är Revisionscenter i Höllviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Revisionscenter i Höllviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-163280.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Revisionscenter i Höllviken AB är Sundgren, Jan Georg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kälebo, Jarl Christer som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor, .

Revisionscenter i Höllviken AB har 556042-1595 som sitt organisationsnummer.