Falsterbo Vång AB

Skåne län

Information

Falsterbo Vång AB är ett företag som finns i Vellinge. I Falsterbo Vång AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Falsterbo Vång AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Falsterbo Vång AB på telefon 070-8716301.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter inom branschen för fastighetsförvaltning. Ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Falsterbo Vång AB av bolagstypen Aktiebolag.

Falsterbo Vång AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Falsterbo Vång AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Falsterbo Vång AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Falsterbo Vång AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Falsterbo Vång AB har 556089-3140 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.