Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag

Skåne län

Information

Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vellinge. I Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Sten Alvar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, My Margareta Yvonne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag på telefon 040-452040.

Bolaget skall förmedla köp och försäljning av fastigheter och fast egendom samt lösöre ävensom därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mäklarfirma Sten Lindgren Aktiebolag har 556106-4717 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.