Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

556130-9559 är organisationsnummer för bolaget Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns i.

Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-11-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-422625 eller genom brev på följande adress:
Fabriksg. 12, 235 32, Vellinge

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Göran Larssons Mekaniska Verkstad Aktiebolag och det är Marthinsson, Martin Per-Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Marthinsson, Paul Martin-Olof som är född 1971 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,