Mikro Syd Aktiebolag

Skåne län

Information

556136-5494 är organisationsnummer för verksamheten Mikro Syd Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mikro Syd Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Mikro Syd Aktiebolag finns i.

Mikro Syd Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-06-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mikro Syd Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Mikro Syd Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mikro Syd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tinmark, Bernt Ove Sivert -Tinmark, Siv Laila

Vill ni komma i kontakt med Mikro Syd Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-475400 eller genom brev på följande adress:
Åttamannav. 1, 239 42, Falsterbo

Bolaget skall utföra mikrofilmservice med tillhörande konsultverksamhet, samt försäljning av till verksamheten hörande utrustning. Bolaget skall även bedriva import och försäljning av vin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mikro Syd Aktiebolag och det är Tinmark, Bernt Ove Sivert som är född 1936 och har titeln VD, Tinmark, Bernt Ove Sivert som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Tinmark, Maria Annikki som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Tinmark, Owe Pontus Joachim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tinmark, Siv Laila som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Tinmark, Camilla Owesdotter som är född 1958 och har titeln SuppleantJonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,