Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag

Skåne län

Information

I Vellinge finns det ett Aktiebolag som heter Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag i Skåne län. Vellinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1970-09-02 så har Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag så kan ni göra det på 040-475147.

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet inom livsmedel samt konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olsson, Hedvig Ann-Marie som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehnberg, Jan Magnus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Hedvig Ann-Marie -Rehnberg, Jan Magnus .

Olsson Gruppen i Skanör Aktiebolag har 556138-7043 som sitt organisationsnummer.