Aktiebolaget Mosskullen

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med och förvalta fast egendom, aktier, obligationer, reverser och andra värdepapper samt att bedriva konsult- och serviceverksamhet avseende främst finansiell rådgivning, företagsledning, marknadsföring, ekonomi och administration.Samt idka därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Mosskullen vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Aktiebolaget Mosskullen en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1971-08-31 så skapades Aktiebolaget Mosskullen och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Mosskullen har haft det sedan 2000-09-25.

Aktiebolaget Mosskullen är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-25

556150-2559 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vellinge.

Just nu är Aktiebolaget Mosskullen Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Mosskullen så går det att nå dem via telefon på 040-472418 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Mosskullen är Wallenberg, Gunilla Margareta som är född 1954 och har titeln VD, Wallenberg, Lars Helge som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallenberg, Gunilla Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .