Spoltec Aktiebolag

Skåne län

Information

556158-4292 är organisationsnummer för verksamheten Spoltec Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spoltec Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Spoltec Aktiebolag finns i.

Spoltec Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-02-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Spoltec Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Spoltec Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Spoltec Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Spoltec Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-474012 eller genom brev på följande adress:
IGELKOTTAVÄGEN 2, 239 34, Skanör

Bolaget skall idka handel och verksamhet inom området fastighetsservice, bedriva uthyrning av spolaggregat och bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Spoltec Aktiebolag och det är Olsson, Stig Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ulla-Britt Lisbeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,