Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel

Skåne län

Information

Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel är ett bolag som finns i Vellinge. I Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel på telefon 0414-13540.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med och förädling av spannmål, fodervaror och övriga förnödenheter till lantbruket, äga och förvalta aktier och annan lös och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Aktiebolaget Skånsk Spannmålshandel har 556164-6679 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.