Jonglera AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Jonglera AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Jonglera AB är ett av dem. Statusen för Jonglera AB är att Bolaget är aktivt.

Jonglera AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-01-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Jonglera AB ska trivas.

Jonglera AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva information- och kommunikationsverksamhet, exempelvis utav tekniklösningar, webb och kommande kommunikationsplattformar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jonglera AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Jonglera AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Jonglera AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jonglera AB är Svensson, Dan Kenneth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Britt Christel Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .

Jonglera AB har 556214-5010 som sitt organisationsnummer.