Leif Mårtenssons El Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva elektriska installationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif Mårtenssons El Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Leif Mårtenssons El Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1982-10-07 så skapades Leif Mårtenssons El Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Leif Mårtenssons El Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Leif Mårtenssons El Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556221-3834 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vellinge.

Just nu är Leif Mårtenssons El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Leif Mårtenssons El Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-421550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif Mårtenssons El Aktiebolag är Mårtensson, Knut Leif Alve som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Hanna som är född 1944 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .