Medisport Aktiebolag

Skåne län

Information

556225-0372 är organisationsnummer för verksamheten Medisport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medisport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Medisport Aktiebolag finns i.

Medisport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-02-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Medisport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Medisport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Medisport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Medisport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-420077 eller genom brev på följande adress:
Falsterbov. 3, 235 35, Vellinge

Bolaget skall bedriva medicinsk konsultverksamhet samt idka förmedlingstjänst av semesterboende och fastighetsförvaltning samt bedriva försäljning av reklamtexter och reklamidéer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Medisport Aktiebolag och det är Abrahamsson, Per-Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Lena Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,