Garden Motor Aktiebolag

Skåne län

Information

556233-9027 är organisationsnummer för verksamheten Garden Motor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Garden Motor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Garden Motor Aktiebolag finns i.

Garden Motor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-09-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Garden Motor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Garden Motor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Garden Motor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Garden Motor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5808867 eller genom brev på följande adress:
Caritasg. 2 B, 216 18, Limhamn

Bolaget skall importera och sälja trädgårdsutrustning och heminredningsartiklar, äga och förvalta fastigheter samt bedriva handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Garden Motor Aktiebolag och det är Nilsson, Carl Philip som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Paula Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nordefell, Ann Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,