Beslaget Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel och konsultverksamhet med plastprodukter, uthyrning av bilar och båtar, förvaltning av fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Beslaget Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Beslaget Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1985-03-26 så skapades Beslaget Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Beslaget Aktiebolag har haft det sedan 2002-11-28.

Beslaget Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-28

556258-4598 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Beslaget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Beslaget Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fredlund, Tom Sewerin

Följande personer är på något sätt aktiva inom Beslaget Aktiebolag är Fredlund, Tom Sewerin som är född 1949 och har titeln VD, Fredlund, Tom Sewerin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredlund, Karin Marianne Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredlund, Katarina Maria Elisabeth som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Thernström, Christel Annelie G som är född 1966 och har titeln Suppleant, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln RevisorPersson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Jakihep AB som är född och har titeln Revisor.