PV Trading Skanör AB

Skåne län

Information

556258-7690 är organisationsnummer för företaget PV Trading Skanör AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PV Trading Skanör AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som PV Trading Skanör AB finns i.

PV Trading Skanör AB har varit registrerat sedan 1985-05-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PV Trading Skanör AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

PV Trading Skanör AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PV Trading Skanör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PV Trading Skanör AB så kan ni göra det på telefon genom 040-457470 eller genom brev på följande adress:
ÅLDERMANNENS GATA 22, 239 35, Skanör

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med hårvårdsprodukter samt penningförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PV Trading Skanör AB och det är Vemmerstad, Patrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Vemmerstad, Lars Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,