Primo Golv Aktiebolag

Skåne län

Information

556272-0341 är organisationsnummer för företaget Primo Golv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Primo Golv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Primo Golv Aktiebolag finns i.

Primo Golv Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-03-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Primo Golv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Primo Golv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Primo Golv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Primo Golv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-443595 eller genom brev på följande adress:
Bygelv. 14, 235 41, Vellinge

Bolaget skall bedriva golvläggning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Primo Golv Aktiebolag och det är Strandberg, Rolf Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Susanne Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,