Peter Dahlberg Golf AB

Skåne län

Information

Peter Dahlberg Golf AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Peter Dahlberg Golf AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Peter Dahlberg Golf AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Peter Dahlberg Golf AB har haft sedan 2001-03-29. Peter Dahlberg Golf AB har funnits sedan och 2001-03-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Peter Dahlberg Golf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Päronträdsv. 29, 239 42, Falsterbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-472075.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Peter Dahlberg Golf AB Privat, ej börsnoterat.

Peter Dahlberg Golf AB har idag 556283-0082 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Peter Dahlberg Golf AB

Bolaget skall bedriva handel med sportvaror och utföra instruktörsverksamhet inom golf samt därmed förenlig verksamhet.

I Peter Dahlberg Golf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlberg, Carl Peter Bruno som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkenberg, Ann Margaretha som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ljunggren, Bernt Björn Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Tranås HB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor.