Westerbergs Antennservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Westerbergs Antennservice Aktiebolag är ett företag som finns i Vellinge. I Westerbergs Antennservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerberg, Viggo Magnus som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Kerstin Gunvor Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Rev.firman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Westerbergs Antennservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Westerbergs Antennservice Aktiebolag på telefon 040-422444.

Bolaget skall bedriva installationer och service av antenner och porttelefoner samt bedriva finans- och fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, (dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse), ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Westerbergs Antennservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Westerbergs Antennservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Westerbergs Antennservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Westerbergs Antennservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Westerbergs Antennservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Westerbergs Antennservice Aktiebolag har 556290-1685 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.