Lars Ransheim Reklam Aktiebolag

Skåne län

Information

Lars Ransheim Reklam Aktiebolag är ett bolag som finns i Vellinge. I Lars Ransheim Reklam Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ransheim, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln VD, Ransheim, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ransheim, Eva Monica Christina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfkvist, Jan-Erik Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ransheim, Lars Marcus Christoffer som är född 1979 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Ransheim Reklam Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Ransheim Reklam Aktiebolag på telefon 040-171164.

Bolaget skall bedriva reklamproduktion, marknadsföringstjänster, import- och export av reklamartiklar samt konst och ädla stenar, jämte hålla kurser och seminarier, rumsuthyrning och därmed förenliga verksamheter.

Idag är Lars Ransheim Reklam Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Ransheim Reklam Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars Ransheim Reklam Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Ransheim Reklam Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Ransheim Reklam Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ransheim, Eva Monica Christina -Ransheim, Lars Bertil

Lars Ransheim Reklam Aktiebolag har 556297-8071 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.