Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag

Skåne län

Information

Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Plejelv. 32, 239 31, Skanör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-475202.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag har idag 556304-6340 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I Kent Persson Transport & Spedition Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Kent Bjerne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingrid Annette som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Ingemansson, Mats Göran Mikael som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .