IB Pack Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och IB Pack Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och IB Pack Aktiebolag är ett av dem. Statusen för IB Pack Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

IB Pack Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som IB Pack Aktiebolag ska trivas.

IB Pack Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med etiketter och maskinsystem, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IB Pack Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är IB Pack Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med IB Pack Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-473360.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elmér, Boo Niclas Georg Firman tecknas i förening av -Elmér, Bo Håkan Magnus -Elmér, Carl Johan Magnus.

De som är på något sätt har med IB Pack Aktiebolag är Elmér, Boo Niclas Georg som är född 1966 och har titeln VD, Elmér, Boo Niclas Georg som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmér, Bo Håkan Magnus som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elmér, Carl Johan Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmér, Anna Ingrid Christina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Elmér, Gullan Ingalill som är född 1944 och har titeln SuppleantSvensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

IB Pack Aktiebolag har 556306-2172 som sitt organisationsnummer.