Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag ska trivas.

Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisningsbyrå ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-475272.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag är Kleine, Lisbeth Margaret som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleine, Edvard Ludwig Erik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Roosberg, Karin Jeanette som är född 1973 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Bokföringsbyrån Lisbeth Kleine Aktiebolag har 556307-2361 som sitt organisationsnummer.