BELE Drift&Förvaltning AB

Skåne län

Information

556308-2618 är organisationsnummer för bolaget BELE Drift&Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BELE Drift&Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som BELE Drift&Förvaltning AB finns i.

BELE Drift&Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1987-10-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BELE Drift&Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BELE Drift&Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BELE Drift&Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med BELE Drift&Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 031-992240 eller genom brev på följande adress:
Brevia 1055, 114 79, Stockholm

Bolaget skall bedriva förvaltning och driva rörelser och fastigheter inom turism, hotell- och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BELE Drift&Förvaltning AB och det är Hoffman, Sven Erik Robert som är född 1942 och har titeln Likvidator, Paulsson, Mona Ingegerd som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,