Höllvikens Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Höllvikens Transport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Höllvikens Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Höllvikens Transport Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-11-27. Men sedan 1991-01-01 så har Höllvikens Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fricks v. 6, 236 42, Höllviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Höllvikens Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5453301.

Vellinge arbetar för att bolag som Höllvikens Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Höllvikens Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utföra person- och godstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Höllvikens Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Höllvikens Transport Aktiebolag och det är följande personer, Schönke, Carl-Henrik som är född 1951 och har titeln VD, Schönke, Carl-Henrik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Höijenstam Schönke, Ingrid Margreth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Höllvikens Transport Aktiebolag är 556312-5870.