MakePix i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall importera och exportera trädgårdsredskap med tillbehör, heminredning, böcker, pappersvaror, kontorsmaterial, sötsaker (godis), bilar med tillbehör, present- coh fotoartiklar, bedriva handel med dessa varor, bedriva handel med fastigheter och iscensätta musicals samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MakePix i Malmö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är MakePix i Malmö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1988-10-11 så skapades MakePix i Malmö AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556328-3281 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vellinge.

Just nu är MakePix i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med MakePix i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-120026 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom MakePix i Malmö AB är Delcomyn, Björn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Kjell Arne som är född 1944 och har titeln Suppleant, .