Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse med renhållningstransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1988-09-13 så skapades Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556333-6220 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vellinge.

Just nu är Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-470056 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Meijer Persson Entreprenad Aktiebolag är Persson, Sven-Åke Meijer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Gert-Inge Meijer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jan Erik Meijer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .