Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Igelkottav. 2, 239 34, Skanör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5472772.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag har idag 556335-3696 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Spoltec i Skanör Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Stig Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ulla-Britt Lisbeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .