STEF AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och bedriva tävlingsverksamhet med hästar, bedriva handel med överskottsmaterial inom byggbranschen, bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för STEF AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är STEF AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1989-01-03 så skapades STEF AB och bolaget är har F-skattsedel STEF AB har haft det sedan 1994-01-01.

STEF AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-02

556345-0328 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vellinge.

Just nu är STEF AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med STEF AB så går det att nå dem via telefon på 040-934020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom STEF AB är Areskog, Erik Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Areskog, Pia Kristine som är född 1953 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .