Sydassurans Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Sydassurans Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sydassurans Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sydassurans Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sydassurans Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sydassurans Aktiebolag ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri och skadebesiktning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydassurans Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sydassurans Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Sydassurans Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 023-792300.

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael.

De som är på något sätt har med Sydassurans Aktiebolag är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Sydassurans Aktiebolag har 556354-5473 som sitt organisationsnummer.