Calamari Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med affärs-inventarier material och butiksförsäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Calamari Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Calamari Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1989-05-29 så skapades Calamari Invest Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Calamari Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Calamari Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556361-7058 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vellinge.

Just nu är Calamari Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Calamari Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-7675527 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Calamari Invest Aktiebolag är Ljunggren, Karl Gustav Folke Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Johannes Karl Oscar som är född 1985 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .