NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag

Skåne län

Information

NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-08-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till OXGRÄND 6, 239 42, Falsterbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-475245.

Vellinge arbetar för att företag som NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt konsultativ verksamhet inom marknadsföring och försäljning.

Firmatecknare för NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag och det är följande personer, Kronhamn, Peter Henrik som är född 1940 och har titeln VD, Kronhamn, Peter Henrik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronhamn, Ulla Maj-Britt som är född 1944 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för NUTRIFARMA NORDIC Aktiebolag är 556366-9810.