Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp ska trivas.

Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer och dataprogram, konsultverksamhet inom databranschen, handel med och renovering av bilar, handel och förvaltning av värdepapper samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp är Wahlberg, Nils Gustaf som är född 1934 och har titeln VD, Wahlberg, Nils Gustaf som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Ida Gunnel Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Data Documentation i Staffanstorp har 556376-3449 som sitt organisationsnummer.