Surgical Inventions Jan Bertil Wieslander Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Surgical Inventions Jan Bertil Wieslander Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Surgical Inventions Jan Bertil Wieslander Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Surgical Inventions Jan Bertil Wieslander Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-01-27 och har organisationsnummer 556379-1127.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-103000 alternativt besöka eller skicka post till Surgical Inventions Jan Bertil Wieslander Aktiebolag på följande adress L. Varvsg. 11, 211 17, Malmö.

Surgical Inventions Jan Bertil Wieslander Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Surgical Inventions Jan Bertil Wieslander Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johnsson, Anne-Marie som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva forsknings- och utvecklingsarbete inom mikrovaskulär kirurgi samt utföra klinisk och kirurgisk läkarverksamhet.