BAAZIUS HOLDING Aktiebolag

Skåne län

Information

I Vellinge finns det ett Aktiebolag som heter BAAZIUS HOLDING Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar BAAZIUS HOLDING Aktiebolag i Skåne län. Vellinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1989-12-03 så har BAAZIUS HOLDING Aktiebolag varit registrerat. Idag är BAAZIUS HOLDING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med BAAZIUS HOLDING Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BAAZIUS HOLDING Aktiebolag så kan ni göra det på 040-470850.

Bolaget skall äga, förvalta och inreda fast egendom och driva handel med värdepapper, samt därutöver äga och förvalta veteranfordon och annan lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindquist, Claes Eric Martin Baaz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindquist, Ewa Kerstin Baaz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindquist, Ewa Carolina Baaz som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lindquist, Ewa Carolina Baaz som är född 1978 och har titeln Delgivningsbar person, Lindquist, Anna Christina Baaz som är född 1982 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindquist, Claes Eric Martin Baaz .

BAAZIUS HOLDING Aktiebolag har 556380-1710 som sitt organisationsnummer.