Per Frejd Aktiebolag

Skåne län

Information

I Vellinge finns det ett Aktiebolag som heter Per Frejd Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Per Frejd Aktiebolag i Skåne län. Vellinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Per Frejd Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1990-02-27 så har Per Frejd Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Per Frejd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Per Frejd Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Anders Olsv. 36 A, 236 37, Höllviken. Vi ni istället prata med Per Frejd Aktiebolag så kan ni göra det på 040-247456.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med företagsutveckling, management, företagsledning och företagsförvärv främst inom kommunikations- och reklambranschen, konferens- och hotell- verksamhet, filmproduktion samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävesnom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Frejd, Per-Åke Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Frejd, Charlie Tobias som är född 1977 och har titeln Suppleant, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Per Frejd Aktiebolag har 556388-1233 som sitt organisationsnummer.