Elsnabben i Höllviken AB

Skåne län

Information

Elsnabben i Höllviken AB är ett bolag som finns i Vellinge. I Elsnabben i Höllviken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nestéus, Jan Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Kjell Magnus Björn som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nestéus Gullichsen, Ulla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elsnabben i Höllviken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elsnabben i Höllviken AB på telefon 040-455855.

Bolaget skall bedriva elinstallationer och byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elsnabben i Höllviken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Elsnabben i Höllviken AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Elsnabben i Höllviken AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Elsnabben i Höllviken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elsnabben i Höllviken AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Elsnabben i Höllviken AB har 556392-5220 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.