Holmström Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Holmström Consulting Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Holmström Consulting Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Holmström Consulting Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556394-9907.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-422320 alternativt besöka eller skicka post till Holmström Consulting Aktiebolag på följande adress Möllevångsg. 3, 235 33, Vellinge.

Holmström Consulting Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Holmström Consulting Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av tjänster huvudsakligen med anknytning till marknadsfrågor, personal- och ledarutveckling i förening med organisationsutveckling, utbildning och utveckling kring hälso- och arbetsmiljöfrågor samt författarskap i anslutning till verksamheten. Bolaget skall dessutom bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.