B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkov. 10, 235 41, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2105665.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag har idag 556396-8790 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Ivarsson, Bengt William -Vall, Bengt Åke är den som för stunden ansvarar för B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I B. Ivarsson Jordbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ivarsson, Bengt William som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vall, Bengt Åke som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .