H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556399-1107 är organisationsnummer för företaget H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag finns i.

H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-06-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-267060 eller genom brev på följande adress:
VÄSTRA MELLANVÄGEN 6, 236 42, Höllviken

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet innefattande organisation och företagsutveckling inom Sverige såväl som internationellt, förvaltning och handel med värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H.R. Löfgrens i Malmö Aktiebolag och det är Löfgren, Hans Robert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Asvany-Pakrocz, Ingrid Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,