Aktiebolaget Skåneintressenter

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Aktiebolaget Skåneintressenter är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Skåneintressenter är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Skåneintressenter är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Skåneintressenter är ett Aktiebolag och skapades 1991-06-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Skåneintressenter ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Skåneintressenter inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Skåneintressenter Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Skåneintressenter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Skåneintressenter är Roos, Lena Lillemor som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Roos, Axel Bernhard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Arstam, Arne Valentin som är född 1930 och har titeln Suppleant, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Skåneintressenter har 556410-0815 som sitt organisationsnummer.