Tremott Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tremott Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Tremott Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1991-01-17 så skapades Tremott Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tremott Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

556417-6468 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Tremott Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tremott Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-471941 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tremott Aktiebolag är Löfgren, Olof Eugén som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gollert Olsson, Ann-Cathrine som är född 1947 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .