Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-443558.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag är Olsson, Kens Jan Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jack Tony Eskil som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Ingemansson, Mats Göran Mikael som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Jan-Ove Ohlsson Åkeri Aktiebolag har 556419-3729 som sitt organisationsnummer.