Vellingedroskan AB

Skåne län

Information

Vellingedroskan AB är ett av många bolag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Vellingedroskan AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vellingedroskan AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Vellingedroskan AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-03-05. Men sedan 1992-01-01 så har Vellingedroskan AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Perstorpsg. 15, 235 33, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vellingedroskan AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-40944.

Vellinge arbetar för att bolag som Vellingedroskan AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vellingedroskan AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva personbefordran och budverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vellingedroskan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vellingedroskan AB och det är följande personer, Malmberg, Per Damgaard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Nils Arnold som är född 1961 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vellingedroskan AB är 556421-8146.