Thomas Frick Aktiebolag

Skåne län

Information

Thomas Frick Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Thomas Frick Aktiebolag finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thomas Frick Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Thomas Frick Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Thomas Frick Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Thomas Frick Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Spikg. 5, 235 32, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-422000.

Vellinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Thomas Frick Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Thomas Frick Aktiebolag har idag 556422-2882 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Thomas Frick Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och uthyrning av maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Thomas Frick Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frick, Johan Gilius som är född 1968 och har titeln VD, Frick, Johan Gilius som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Sven Thore Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Ingvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Thomas Ernst Gilius som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamotSingman, Bo Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.